Ledarutbildning

Svenska Innebandyakademins ledarutbildningar handlar om att ge dig som ledare för ett innebandylag verktyg och tillvägagångssätt för hur du på bästa sätt ska utveckla spelarnas färdigheter inom innebandy.

Basen i utbildningen är KeyFloorball, modellen som innefattar såväl metodik som konkreta övningar för att spelarna ska bli tekniskt skickliga.

Ledarutbildningen tar alltid hänsyn till ledarnas erfarenheter och kunskap, och för att få ut det mesta av kursen är det bra om ledarna befinner sig på någorlunda samma nivå. 

Efter en utbildning har du fått en grundgenomgång/återbelysning av vad KeyFloorball står för, en peppande föreläsning med förslag på hur en effektiv träning ser ut, vad man ska tänka på när det gäller metodik och effektivt utnyttjande av träningstiden samt praktisk genomgång av ett antal viktiga tekniker och övningar framtagna för att förbättra skickligheten i den specifika tekniken.

Svenska Innebandyakademins ledarutbildningar sker oftast på plats hos er, där en eller två av våra instruktörer kommer ut och utbildar er.

Kontakta oss gärna för mer information och bokning!