Vi kan utveckla din talang! Vill du?

Selected Player FutureCamp 2017
På Selected Player FutureCamp erbjuds du en professionell och seriös högkvalitativ innebandycamp för spelare födda 05-06 med stort fokus på att utveckla deltagarnas individuella teknikkunskaper. Du får träna enligt vår unika och mycket populära träningsmodell KeyFloorballTraining som bl.a. innehåller över 40 olika tekniker med över 100 olika teknikbanor. Vi garanterar att du som deltagare kommer få förbättrad bollbehandling, passning, mottagning och skotteknik. Vi har lika stort fokus på målvakterna som på utespelarna under campen. Under varje pass finns en målvaktsinstruktör på planen som lär ut och utvecklar målvakternas grundpositioner, förflyttningsteknik, rörelsemönster och räddningsteknik.

Referenser
Flera av dagens unga SSL-spelare som t.ex. Valdemar Ahlroth, Sara Steen, Niklas Ramirez, Kevin Lieback Asp m.fl. har nått hela vägen till elit och landslagsnivå genom att i ung ålder tränat enligt KeyFloorballTraining modellen samt kan intyga att Selected Player bidragit till deras framgång.

Instruktörer
Träningarna hålls av specialutbildade KeyFloorballTraining instruktörer som på ett grundligt och pedagogiskt sätt visar dig hur du ska jobba med och använda kroppen, klubba och boll för att utveckla din teknik i de specialbyggda teknikbanorna.

Historik
Selected Player startade på Öland 2006 med 30 spelare. Idag utbildar vi sammanlagt 3500 st. ungdomar i åldern 10 – 17 år på alla nivåer i våra olika camp och cupkoncept.  Våra deltagare har genom åren kommit från Sverige, Finland Norge, Schweiz, Japan och Singapore. Ansvarig för utbildningen och en av grundarna till KeyFloorballTraining och Selected Player är Jonathan Kronstrand som har flera VM guld och SM guld på meritlistan.


Innehåll

Teknikträning
Under campens första tre dagar drillas spelarna enligt KeyFloorballTraining modellen (extrem detaljträning för både utespelare och målvakter). Träningen bygger utespelarnas grundtekniska kunskaper inom bollbehandling, passning, mottagning och skott. Som en del i passen spelar vi småplansspel för att spelarna ska få en testa deras nyvunna teknikkunskap i matchsituationer. Målvakterna utvecklas på en unik ”teknikmatta” och lär sig och utvecklar förflyttningar, räddningstekniker, grundpositioner och olika rörelsemönster. 

Turnering
Sista två dagarna arrangerar vi en turnering på stor plan. Här har vi riktiga domare och sekretariat. 

Drömtåget – Grupp och personlig utveckling på ”insidan”
Genom vårt egna koncept Drömtåget vill vi även utveckla spelarna genom teambuilding övningar och föreläsningar som får spelarna att växa på ”insidan” både individuellt och som grupp. Syftet är att stärka spelarnas framtida självkänsla och självförtroende både på och utanför banan.

Roliga sidoaktiviteter
Vid sidan av all utbildning så har vi roliga aktiviteter som minigolf och bowling utan extra kostnad för spelarna. Även speedshooting kommer att finnas att pröva på om man vill.

Gruppindelning
Om ett helt lag anmäler sig från en förening så bildar de en träningsgrupp som håller ihop igenom hela campen. Flera träningsgrupper kommer att bestå av spelare från olika lag, vilket brukar uppskattas då man får lära känna spelare från andra delar av Sverige.

Personal

KeyTraining-instruktörer
Samtliga instruktörer under campen är utbildade av Jonathan Kronstrand och är handplockade för att de är duktiga på att lära ut KeyFloorballTrainings unika tekniker och banor. Instruktörerna fungerar även som coacher under matchspelet.

Lagledare
Varje träningsgrupp får två lagledare som ser till att gruppen håller tider för träning, upprätthåller trivsel i gruppen, matcher, måltider, läggning mm.

Sjukvårdare
Vi har en egen sjukstuga på plats som tar hand om lättare skador. Nyköpings lasarett är förberett på att vi finns i kommunen under denna period, om olyckan skulle vara framme. 

Office
Vi har två camp Office/informationscenter. Ett i Rosvalla och ett i skolan där vi sover. Där finns kunnig personal som hjälper till och bistår med allt som kan behövas. Rosvalla Sportcenter ha även ett Info Center som hjälper till med det mesta.

 

Boende, hallar och kommunikation

Boende
Deltagare och lagledare bor på hårt underlag i klassrum nära Rosvalla Sportcenter området. Egen madrass medtas. Komplett utrustning och packlista kommer att skickas ut till alla anmälda spelare. 

Hallar
Vi tränar och spelar i Rosvalla Sportcenter med 4 planer under samma tak.

- Rosvalla A-hall (med över 2000 sittplatser)
- Rosvalla B-hall

- Rosvalla C-hall

- Rosvalla Multihall

Kommunikation och nyhetsbrev
Vi skickar kontinuerligt ut nyhetsbrev till anmälda deltagare och deras föräldrar med information om packlista, säkerhet, boende, transport mm. Ni kontaktar oss bäst via mail eller telefon. Se kontaktinformation.

Resan till och från Nyköping
Deltagaren står själv för resan till och från Nyköping. Detaljerad information om detta kommuniceras via nyhetsbrev. För resande med tåg och buss kommer vi erbjuda transfer till och från Nyköping Järnvägs station samt bussterminalen.

Boende och mat för medföljande föräldrar
Vi kommer att ha specifika erbjudanden på boende och mat för medföljande föräldrar. 

 

Pris och innehåll

Pris 3500 kr där följande ingår: 

  • Selected träning/match set (Shorts, tröja och strumpor)
  • En extra träning/matchtröja
  • En vattenflaska
  • Keyfloorball träningspass
  • Fysträning
  • Matchspel
  • Drömtåget - Inspirations- och motivationsföreläsning
  • Boende i skola (ta med egen madrass!)
  • Helpension: 4 Frukost, 4 lunch, 4 mellanmål, 4 middag, och 4 kvällsmål
  • Försäkring

 

Preliminärt schema för 05-06 FutureCamp

Tisdag 4 juli Ankomstdag, incheckning, KeyFloorballTraining, och teambuilding 
Onsdag     5 juli     KeyFloorballTraining, Fysträning, bowling
Torsdag 6 juli KeyFloorballTraining, Fysträning, minigolf
Fredag 7 juli KeyFloorballTraining, föreläsning, matchspel
Lördag 8 juli Matchspel och avslutning med skills competition

KeyFloorball Training teknikmodellen

Klicka här om du vill läsa mer om KeyFloorball!