Selected Player 01-02 Live spelschema

Här kan ni följa matcherna live på nätet

http://results.cupmanager.net/11781924,2017,sv/categories

Selected Player för spelare födda 2001 och 2002 nivåanpassas med hjälp av våra talangscouter som finns över hela Sverige. Förfrågan om att delta skickas till denna camp direkt till spelarens föräldrar. Selected Player är en professionell och seriös utbildningscamp där spelarna utvecklas och utbildas genom att få en unik chans att lära känna, träna och spela match mot andra spelare på samma nivå.  Det är stort fokus på att utveckla den enskilda spelarens spelförståelsekunskaper men även att bygga spelarens ”insida” genom viktiga föreläsningar och seminarium om doping, självkänsla och självförtroende, träningslära mm. 

Referenser
Flera av dagens unga SSL-spelare som t.ex. Valdemar Ahlroth, Sara Steen, Niklas Ramirez, Kevin Lieback Asp m.fl. har nått hela vägen till elit och landslagsnivå genom att i ung ålder tränat enligt KeyFloorballTraining modellen samt kan intyga att Selected Player bidragit till deras framgång.

Matchcoacher
Varje lag tilldelas en handplockad huvudansvarig matchcoach som är utvald av oss och kommer tillsammans med en lagledare ansvara för laget genom hela campen. 

Sjukvårdare
Vi har en egen sjukstuga på plats som tar hand om lättare skador. Karlstad lasarett är förberett på att vi finns i kommunen under denna period.

Office
Vi har ett Office i Tingvallahallarna och mindre Office på varje hotell där det finns kunnig personal från morgon till kväll.

Boende och hallar

Boende
Samtliga deltagare och personal bor på hotell.
De hotell som ligger en bit bort från hallarna så ingår busstransfer (max 7 min) mellan boende och arenorna. 

Hallar
Vi spelar matcherna och tränar i Tingvallahallarna som erbjuder 3 fullstora planer.
I närliggande badmintonhallarna (50 meter ifrån Tingvallahallarna) lägger vi in två fullstora och får på så vis 5 hallar av mycket hög kvalité. 

 

Camp innehåll

För spelare födda 01-02 är talangutvecklingsinnehållet fokuserat på teori, taktik, spelsystem och cupspel. Det blir ett utmanande cupspel mot det absolut bästa möjliga nationella motstånd.

Pris och innehåll
Pris 3700 kr där följande ingår: 

 • Ett träning och match set (tröja, shorts, strumpor)
 • 1 extra matchtröja
 • 1 Träning/Träningsmatch
 • Teoripass
 • Minst 5 Cup-matcher
 • Föreläsning
 • Teambuilding
 • Boende på hotell 3 nätter
 • Helpension (3 frukost på hotell), 3 luncher, 3 middagar, 3 mellanmål och 3 kvällsmål
 • Vattenflaska
 • Försäkring

 

Preliminärt schema för 01-02

Söndag     

18 juni      

Ankomstdag, incheckning, träning, föreläsning

Måndag

19 juni

Träningsmatch och Cupspels matcher

Tisdag

20 juni

Cupspels matcher, teori pass

Onsdag

21 juni

Cupspels matcher, slutspel, finaler och avslutnings ceremoni

Kommunikation och nyhetsbrev

Vi skickar kontinuerligt ut nyhetsbrev till anmälda deltagare och deras föräldrar med information om packlista, säkerhet, boende, transport mm. Ni kontaktar oss via mail eller telefon. Se kontaktinformation.

Resan till och från Karlstad

Deltagaren står själv för resan till och från campen i Karlstad. Vi kommer eventuellt med erbjudande för tåg- och bussresor till campen. Detaljerad information om detta kommuniceras via nyhetsbrev samt på www.innebandyakademin.se

Föräldrar och supporterpaket

Vi kommer att ha specifika erbjudanden på boende och andra aktiviteter för medföljande föräldrar. Detta skickas ut via nyhetsbrev.

Tipsa oss om spelare

Man kan som ledare tipsa våra Talangscouter om 01-02 spelare, så följer vi upp dessa tips på bästa möjliga sätt. 
Här kan du maila oss om du vill tipsa om spelare och ange kön, ålder, lag och en kort presentation av spelaren i ditt mail.